понеділок, 21 вересня 2015 р.

Знавці рідного міста

    До 237-річчя з дня заснування м. Херсона шкільний бібліотечно-інформаційний центр у координації з вчителями НВК № 51, Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки, дитячою бібліотекою № 17 Херсонської ЦБС провели низку заходів, присвячену вивченню історичних та культурних пам‘яток рідного міста.

    Напередодні святкування Дня міста працівники відділу Інтернет-центру ХОБД провели краєзнавчу конкурсну програму «Місто на Дніпровій хвилі» (17.09.15). Учні 3-В та 4-Б класів не лише дізнались багато нового і цікавого  про своє місто, але й пограли у справжній «морський бій», у якому правильними відповідями на вікторину знищували кораблі супротивників.
     Працівники дитячої бібліотеки № 17 Херсонської ЦБС  провели учням 1-А та 1-В класів віртуальну екскурсію по Херсону «Наше прекрасне місто» (16.09.17). Дітям було  продемонстровано презентацію та 2 відеофільми. А в кінці заходу діти з захопленням відповідали на питання краєзнавчої вікторини.
   Також, для учнів 3-Б класу шкільна бібліотека спільно з працівниками дитячої бібліотеки № 17 провели віртуальну гру-вікторину «Наш рідний Херсон» (18.09.15). Малеча з цікавістю і захопленням приймала участь у заході та активно відповідала на завдання.




Немає коментарів:

Дописати коментар