четвер, 8 жовтня 2015 р.

Наш учень - переможець ІІ етапу обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини»

Найважливішим пріоритетом  національно-патріотичноговиховання  є формування любові до рідного краю.
Виконуючи цю важливу виховну функцію, педагоги та шкільний бібліотекар  навчального закладу № 51  підготували учнів школи для участі у обласному інтелектуальному турнірі «Ігри патріотів Херсонщини».
У ІІ етапі  турніру «Ігри патріотів Херсонщини» змагалися кращі читачі нашого навчального закладу – Гудзь  Єлизавета (5-Б), Зугров  Артем (6-Б), Якубовський Олександр (9-А). 8 жовтня на базі Херсонської гімназії № 1, де проходив ІІ етап інтелектуального турніру, наші знавці  рідного краю змагалися з іншими учнями навчальних закладів Комсомольського району м. Херсона. Вони відповідали на складні питання тестів з історії, культури, літератури, спорту, флори і фауни Херсона і Херсонської області.
За підсумками журі конкурсу серед школярів старшої вікової  категорії  ІІ місце одержав учень 9-А класу нашої школи Якубовський Олександр.
Він  був нагороджений  Дипломом ІІ ступеня  управління освіти Херсонської міської ради за виявлені відмінні  історико-краєзнавчі знання про Херсонську область та культуру рідного краю.
Вітаємо переможця і бажаємо нових досягнень і звершень!


Немає коментарів:

Дописати коментар