четвер, 11 лютого 2016 р.

Бібліотечні зустрічі продовжуються



Ще тільки розпочалися заняття у навчальному закладі після карантину, а учні вже перевіряють свої знання, які одержали з додаткової літератури з позакласного читання.

Так, учні 4–А та 5-Б класів змагалися в знаннях з теми етикету – норм поведінки дома, у школі, класі, бібліотеці, місцях загального користування – зупинках, транспорті, на вулиці тощо. У цьому їм допомагали завідуюча шкільним бібліотечним центром Ревуцька Н.І. та співробітник Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки Крижановська Н.М. Їм було продемонстровано електронну презентацію «Абетка пана Етикета» з ігровими запитаннями для перевірки поведінки учнів у різних життєвих ситуаціях та аналізу своїх вчинків для гармонійних відносин друг з другом та іншими людьми. Після проведеного масового заходу діти з задоволенням брали книги з організованої для них тематичної полиці для подальшого набуття знань та компетентності у питаннях етикету та взаємовідносинах між людьми.

А учні 2-В та 3-В класів подорожували по віртуальній «Країні казок». Літературний марафон з дітьми було проведено в ігровій формі. Діти активно брали участь у всіх конкурсах. Також школярі одержали знання, як правильно працювати з книгою, з її довідковим апаратом: змістом, алфавітними та тематичними покажчиками.

Учні 2-Б та 4-Б класів закріплювали раніше набуті знання з природознавства у бібліотечній інтернет-екскурсії «Віртуальний зоосвіт», яку провела Кригіна Л.А.- співробітник Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, а завідуюча шкільним бібліотечним центром Ревуцька Н.І. ознайомила дітей з літературою, яка є з даної теми у бібліотеці.

З захопленням грали у ерудит-гру «Пані Енциклопедія» учні 3-Б класу. У цікавій для них формі вони отримували нову інформацію про різноманіття енциклопедичних та довідкових видань.

Результатом всіх зустрічей у бібліотечному центрі став гарний настрій всіх учасників масових заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар