пʼятниця, 11 лютого 2022 р.

Дітям про все на світі: випуск № 2

Шановні наші юні читачі! Сьогодні наш шкільний бібліотечно-інформаційний центр познайомить вас з випуском № 2 популярної дитячої енциклопедії «Дітям про все на світі». Цей випуск присвячено темі, яка дуже цікавить нас усіх з раннього дитинства. Ця тема про нас з вами. Вона так і називається – «Про людський організм».
В доступній формі і водночас дуже ґрунтовно в книзі подається інформація про людський організм. Вам дадуть дуже детальну відповідь на різні питання про те, чому ріст людини з часом припиняється, як ми відчуваємо смак їжі, як циркулює наша кров, скільки людині потрібно спати, чому сонячне світло корисне для людини, як влаштоване око людини і як ми розрізняємо кольори, як ми бачимо в трьох вимірах? І ще на багато питань, які цікавлять вас стосовно розвитку нашого людського організму, ви знайдете відповідь у цьому випуску.
Тож приходьте до бібліотеки, щоб прочитати цю енциклопедію, яка надасть вам багато знань про людський організм, а також практичних порад, як зберегти здоров'я та бадьорість на довгі роки успішного життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар