вівторок, 5 грудня 2017 р.

Екологічними стежками України


   Значну увагу школярів у цьому навчальному році акцентовано на формування у них екологічних навичок охорони навколишнього середовища.
   У шкільному бібліотечно-інформаційному центрі було проведено виховний масовий захід з учнями 5-Б (класний керівник Богдан Г.А.) з питань екологічного виховання дітей.
   Завідувач шкільного бібліотечно-інформаційного центру Ревуцька Н.І. підготувала інформаційну експозицію «Екологічні проблеми: уроки минулого і сучасність» та докладно розповіла про екологічні проблеми у світі: збереження водних ресурсів й живої природи та розвитку природно - заповідного фонду.
   Класний керівник Богдан Г.А. наголосила на охороні природи країни й рідного краю, використовуючи презентацію «Екологічними стежками України». Вона закликала дітей обов’язково побувати у цих екологічно чистих місцях Херсонщини, оздоровитись та побачити неповторну красу природи рідного краю.
   У популяризації основ екології набуває все більше значення охорона природи кожною людиною повсякденно. Тому було порушено питання сортування побутових відходів ( пластику, батарейок, паперу тощо) та як правильно це робити. А потім діти відповіли на питання екологічної вікторини.
   Виховний захід було проведено цікаво і корисно для дітей з метою формування у них умінь і навичок  екологічної культури та відповідальності за навколишній світ.
                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар