четвер, 21 грудня 2017 р.

Рейд-перевірка шкільних підручників у навчальному закладі


   Цілий тиждень, починаючи з 11 грудня 2017 року,  завідуючою бібліотечно-інформаційним центром  Ревуцькою Н.І. та активом бібліотеки (Ульяновою Валерією – 6-А клас, Гудзь Єлизаветою – 7-Б клас,  Коваленко Оленою - 8-Б клас, Міллер Русланою – 9-Б клас, Якубовським Олександром – 201 група) було проведено перевірку  збереження  підручників  учнями 1-х - 9-х класів  та 201 групи колегіуму.
У результаті  проведеного рейду-перевірки щодо збереження шкільних підручників  визначено, що учні навчального закладу відповідально і акуратно відносяться до використання навчальної літератури. Підручники підписані, обгорнуті, вчасно зроблено дрібний ремонт. У початкових класах майже всі учні використовують закладки для користування навчальною літературою.
З кожним роком стан підручників у навчально-виховному комплексі стає все кращим. Цьому сприяє значна кількість виховних заходів, які було проведено з школярами класними керівниками і завідуючою шкільним бібліотечно-інформаційним центром.
За результатами рейду-перевірки та згідно критеріїв оцінювання збереження підручників у навчально-виховному комплексі місця розподілено наступним чином
     1 місце за підсумками рейду зайняли учні  1-А, 1-Б, 1-В, 3-А, 3-Б, 3-В, 4-А, 4-Б, 4-В, 6-А, 7-А, 8-А, 8-Б, 9-А, 9-Б класів і 201 групи.
     2  місце зайняли класи, окремим учням яких ще  потрібно  приділяти увагу бережливому  відношенню до шкільних підручників: зробити  дрібний ремонт підручників, обгорнути їх обкладинками, обов’язково користуватись  закладками для збереження аркушів книг -  2-А, 2-Б, 2-В, 5-А, 5-Б, 5-В, 6-Б, 7-Б.

     Для подальшого контролю  та з метою підвищення показників збереження шкільних підручників, класні  керівники одержали «Листки обліку використання навчальної літератури учнями», у яких  надано дані про використання підручників протягом І  семестру 2017 - 2018 навчального року на кожного учня класу.
                                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар