пʼятницю, 20 березня 2020 р.

Захоплюючий світ книг!


Шановні наші діти, батьки, вчителі!
Під час вимушеного карантину Ви обов’язково знайдете час для читання. Бо це заняття цікаве і корисне для кожного з нас!
Насамперед повідомляємо Вам, що на сторінці нашого блогу «Інформаційна підтримка НУШ» є інформація про Інтернет-ресурси, корисні для вашого дозвілля і навчання https://nwk51.blogspot.com/p/blog-page_82.html
Вчителі на цій сторінці зможуть ознайомлюватись з новими законодавчо-нормативними документами, навчально-методичними, дидактичними матеріалами, психолого-педагогічною літературою для організації навчального процесу та скоротити свій час для пошуку необхідної освітньої інформації для навчання учнів.
Батьки зможуть одержати бібліотечно-інформаційну підтримку з питань розвитку у дітей читацької компетентності та проведення дозвілля з дітьми.
Сподіваємося, що дані Інтернет-ресурсу Національної бібліотеки України для дітей - «Книжковий експрес. Книжки, що включають мозок» зацікавлять батьків та стануть їм у нагоді.
 А діти знайдуть теж багато цікавого на сторінці «Почитайко» - це електронна аудіобібліотечка улюблених творів літератури для дітей, яку створено бібліотекарями різних регіонів країни.
       Цікавих Вам зустрічей
 з захоплюючим світом книг!



Немає коментарів:

Дописати коментар