понеділок, 21 березня 2022 р.

Веселі пригоди хлопців у трилогії Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки»

Шановні діти! Наш шкільний бібліотечно-інформаційний центр пропонує вам розважитись, ознайомившись з творчістю письменника, класика сучасної української дитячої літератури – Всеволода Зіновійовича Нестайка.
Для його творів характерна людяність, доброта і світлий погляд на життя, а також надзвичайне почуття гумору, Найпопулярніший його твір — це трилогія «Тореадори з Васюківки», до якої увійшли наступні повісті: «Пригоди Робінзона Кукурузо», «Незнайомець з 13-ї квартири», «Таємниця трьох невідомих».
З цієї нагоди бібліотечні працівники Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О. Лягіна пропонують вам вирушити у віртуальну подорож "Стежками пригод Всеволода Нестайка" . Для цього вам потрібно зайти на сторінку бібліотеки https://golir76.wixsite.com/-vsevolod-nestayko та розпочати гру. Шукайте на мапі захоплюючої гри позначки, виконуйте завдання, перевіряйте свої знання та логіку. Згодні спробувати ?! Тоді у путь! А ще пропонуємо до вашої уваги короткометражний фільм за твором Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки», який зняли у 1965 році на Харківській телестудії. Режисер: С.Зелікін, В. Осипянц. У фільмі знялися: Сашко Бартєнєв, Сашко Мінін, Коля Ушаков і дуже терпляча корова Лиска. У 1979 року ухвалою Міжнародної ради з дитячої та юнацької літератури трилогію «Тореадори з Васюківки» внесено до «Особливого почесного списку Г. К. Андерсена» (Special Hans Christian Andersen Honor List) як один із найвидатніших творів сучасної дитячої літератури https://www.youtube.com/watch?v=lRc7Fbnfw0o Веселого вам перегляду відеофільму та приємних хвилин цікавої гри!

Немає коментарів:

Дописати коментар