вівторок, 29 березня 2022 р.

Чарівні істоти Дари Корній: зустріч третя

Шкільний бібліотечно-інформаційний центр продовжує знайомство наших читачів з Дарою Корній – письменницею сучасного українського підлітково-молодіжного фентезі.
Сьогодні ви ознайомитесь з наступними творами Дари Корній, які вас неодмінно зацікавлять і ви одержите задоволення від зустрічі з неординарними героями книг цієї талановитої сучасної української письменниці.
Лірична повість «Зірка для тебе» буде ще довго держати вас у своєму полоні. Сюжет цієї повісті держить в напрузі читача весь час. Сергій зустрічає Зоряну. Або ж так: Лічозір знаходить свою Зірку. Якийсь містичний зв'язок між ними пробуджує любов, на яку чатують випробування часом, відстанню і навіть протистояння смерті, що йтиме за ними крок у крок. «Зірка для тебе» — роман про беззастережне кохання, де вир спогадів майстерно вплітається у сучасність, де чарівна атмосфера Львова просякнута мандрами у часі й просторі, де віра стає чи не єдиним шансом на спасіння. Це роман про зоряне сяйво, яке сповнює по вінця серця людей.
А ось наступна книжка «Чарівні істоти українського міфу: домашні духи» поведе вас у дивовижний і самобутній світ українських вірувань. Гортаючи її сторінки, ви дізнаєтесь про поважного домовика, надійного захисника роду, познайомитесь із добрим покутнім, який нашепче вам своє благословення, зазирнете на гостину до справедливого хлівника, який доброму господареві в усьому сприяє, а ледацюг карає. А якщо пощастить, привабите духа щастя з талановитою сприйєю, які підуть пліч-о-пліч з вами. Перед вами постане величезний і дуже цікавий шар культурної спадщини давніх українців, химерний світ чарівних істот праукраїнської міфології, досліджений і опрацьований Дарою Корній.
Бажаємо вам захоплюючого читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар