понеділок, 11 квітня 2022 р.

Наталія Щерба та її "Часодії" - улюблена книжка українських читачів

Шкільний бібліотечно-інформаційний центр продовжує знайомити своїх читачів з українськими сучасними письменниками, які працюють у жанрі фантастичної літератури. І сьогодні ми з вами ознайомимося з творчістю Наталії Щерби.
Світ «фентезі» – неповторний. І кожен твір – особливий. Він живе тільки своїм життям, зі своїми героями і чарівним світом, в якому діють, борються та перемагають наші улюблені персонажі. Наші сучасні українські підлітки віддають перевагу у читанні книг письменниці Наталії Щерби. Вона написала серію книг «Часодії», яка користується неймовірним попитом у юних читачів нашої країни.
Головна героїня фантастичної серії — звичайна дівчинка Василина, яка мешкає з опікункою-бабусею. Несподівано вона дізнається, що її батько — впливовий маг Ефлари, світу, створеного особливою часовою магією. Потрапивши до країни часодіїв, фей та лютів, Василина опиняється в осередку небезпечної гри. Навіть друзі не можуть зрозуміти, хто ж вона така? Наївне дівча, яке нічого не знає про своє походження? Шпигунка, заслана батьком, аби здобути трон? Чи могутня часівниця, яка вміє керувати часом і може врятувати Землю та Ефлару від прийдешнього зіткнення? Ось такий незвичний загадковий сюжет у цієї неординарної книги нашої сучасної української письменниці Наталії Щерби.
Крім того, в «Часодіях» простежуються ще й такі важливі для підлітків теми, як дружба, довіра, вибір між простим і правильним, прийняття відповідальності за свої вчинки. Адже підлітковий вік — це межа між дитячим і дорослим світом. Це час формування характеру, час визначення пріоритетів. Ось чому ця книга, окрім цікавого сюжету, користується підвищеною увагою зі сторони підлітків. Діти тонше відчувають світ. Вони не все знають, але добре відчувають. Ця цікава та незвичайна книга написана з душею, кожна строчка проникнута щирістю автора і привертає увагу все більшу кількість читачів та вдячних прихильників. Цикли фантастичних романів «Часодії», «Чароділ», «Лунастри» вже кілька років вважаються улюбленими дітьми не лише в Україні, а й за кордоном. Вони надруковані для юних читачів Польщі, Чехії та Словаччини. Шкільний бібліотечно-інформаційний центр рекомендує вам прочитати ці неповторні за своїм сюжетом книжки і одержати яскраві враження від прочитаного! Читати онлайн книги Щерби Наталії «Часодії»: http://loveread.ec/read_book.php?id=9450&p=1 https://knizhnik.org/natalja-scherba/chasovoj-kljuch Буктрейлер до книги «Чародії»: my.facebook.com/cbsbiblioteka5/vidD0%B4%D1%96%D1%97/261270504906599/

Немає коментарів:

Дописати коментар