четвер, 2 квітня 2020 р.

Ми читаємо завзято


Сьогодні шкільний бібліотечно-інформаційний центр запрошує до своєї вітальні учнів 1-х класів та їх батьків.
До вашої уваги пропонуємо новинки дитячої літератури серії «Читальня». Це унікальна, дбайливо підготовлена високо професіональними спеціалістами з питань книговидавництва дитяча література для першого самостійного читання.
І звичайно те, що ці перші книги було видано одним із самих відомих видавництв нашої країни – «Ранок».
Автори цих різноманітних видань – відомі українські письменники. Твори більшості з них увійшли до оновленої шкільної програми з літературного читання.

У перших книжках для самостійного читання малюнки мають величезне значення. Тож до створення дитячих видань серії «Читальня» долучилася ціла команда зіркових українських ілюстраторів.

Для зручності орієнтування у книжках, які пропонує серія, вони поділені на три рівні-поверхи. Кожен наступний поверх запрошує усе вище «піднятися» в читацькому мистецтві.

Перший поверх пропонує книжки для тих, хто щойно навчився читати самостійно.
Другий поверх – це книжки більші за обсягом, складніші стилістично та синтаксично. Вони пасуватимуть для читачів, які уже зробили перший крок і тепер набирають читацький досвід у різних літературних жанрах, формах та стилях.
А на третьому поверсі «Читальні» живуть книжки, які пасуватимуть дітям, котрі вже стали або готуються стати читачами невеликих дитячих повістей.
Оскільки серію спроектовано з розумінням того, що книжка має бути натхненням на обговорення, власну творчість і якісне дозвілля, а також оскільки книжки серії пропонуються до використання на уроках у початковій школі, то наприкінці кожної книжки є унікальне творче завдання.
Більше про особливості серії дитячих книг “Читальня» ви дізнаєтесь з наступного повідомлення: http://www.barabooka.com.ua/shho-gotuye-nam-forum-vidavtsiv-seriya-dlya-tih-hto-vchit





Немає коментарів:

Дописати коментар