пʼятницю, 3 квітня 2020 р.

Літературні зустрічі з дитячими письменниками


Шкільний бібліотечно-інформаційний центр продовжує щоп’ятниці цикл зустрічей у літературній вітальні з сучасними українськими письменниками, які пишуть для дітей.
Сьогодні на вас чекає друга зустріч
 з відомою письменницею-казкаркою – 
Мензатюк Зіркою Захаріївною.
Головною метою її життя є те, щоб усі діти були щасливими і успішними. А для цього треба добре вчитися, багато читати. Тому темою більшості всіх її творів є допомога дітям у навчанні, щоб їм було цікаво ходити до школи. ЇЇ твори рекомендуються для читання у шкільній програмі з української літератури та позакласному читанні. А шанувальники її творчості з нетерпінням очікують виходу її нової книжки.
Насамперед пропонуємо до вашої уваги унікальну відео зустріч дитячої письменниці Зірки Мензатюк з читачами у Національній бібліотеці України для дітей у листопаді 2019 року, де вона розповіла про свої творчі плани і книжки. https://www.youtube.com/watch?v=ky1xvl7DTU0
Кожна така зустріч для юних читачів завжди є бажаною подією і святом.
Багато дітей у нашій країні читають такі чудові твори Зірки Мензатюк, які зігрівають душу, заворожують своєю щирістю, гостротою та патріотизмом, спонукають прожити гідне життя.
Рекомендуємо і вам прочитати наступні книжки нашої відомої дитячої письменниці, яка виховує майбутніх українців на високих моральних цінностях, освячених часом кращих традицій нашого народу.





Немає коментарів:

Дописати коментар